De Bron

Bent u op zoek naar suikervrije snoep? Dan is De Bron een producent die u zeker aan zal weten te spreken. U heeft er de keuze uit een groot aantal producten, die zij vrij van suiker produceren. Het gaat daarbij grotendeels om snoep, die bijvoorbeeld goed geschikt is voor diabetici. U kunt de producten zowel online als in diverse snoepwinkels en speciaalzaken aanschaffen. De Bron is van mening dat de consument een bewuste keuze dient te kunnen maken, die aansluit bij zijn of haar lifestyle of dieet. De Bron produceert haar producten:

Suikervrij, Tandvriendelijk, Caloriearm, Glutenvrij, Vetvrij, Zonder gelatine, Koolhydraatarm

Tandvriendelijk en met heerlijke smaak

Het unieke van De Bron is dat ze snoep produceren, dat op een heel tandvriendelijke manier in elkaar zit. De suikers ontbreken, waardoor u niet iedere maand naar de tandarts hoeft om opnieuw een gaatje te laten vullen. In plaats daarvan kunnen u en uw kinderen genieten van snoep met een heerlijke smaak, zonder dat er allerlei suikers aanwezig zijn. De suikervrije snoep van De Bron is daarnaast vrij van gluten en bijvoorbeeld arm aan calorie├źn, waardoor het een gezond alternatief is voor andere vormen van snoep.

Suikervrije snoep van De Bron

Uiteraard heeft u binnen de suikervrije snoep van De Bron de keuze uit een groot aantal verschillende producten. Wat dacht u bijvoorbeeld van marshmallows, drop, kauwgom of andere gums? U heeft er de keuze uit toffee en koekjes en ook pepermunt en chocolade wordt er op een verantwoorde manier geproduceerd. Ga voor de lollypops of het harde suikerwerk, allemaal op een manier waarbij er zo min mogelijk met suiker gewerkt wordt. De suikervrije snoep van De Bron is er wat dat betreft voor iedereen en zorgt voor een meer verantwoorde manier van snoepen.