Klene suikervrij snoep!

Kies voor Klene suikervrij snoep, in de vorm van de drop waar we allemaal zo ontzettend van houden. Dropjes zijn heerlijk, maar de suikers zorgen ervoor dat we steeds dikker worden, we last krijgen van onze tanden en we teveel energie innemen. Het is echter goed mogelijk om hier iets aan te doen, dankzij het suikervrije snoep van Klene. Ga voor de dropjes zonder suiker, aangezien deze net zo lekker zijn als het origineel. U heeft de keuze uit een groot aantal verschillende soorten, waardoor u het voor de smaken niet hoeft te laten.

Suikervrije drop van Klene

Klene maakt al drop sinds 1876, dus heeft daar met recht een uitgebreide ervaring mee. Men heeft zich sinds een aantal jaren toegelegd op drop zonder suiker, waarmee Klene bovendien het ‘Ik Kies Bewust’ keurmerk in de wacht heeft weten te slepen. Loopt u door de supermarkt en bent u op zoek naar drop, die zorgt voor een meer verantwoorde keuze? Ga dan voor de suikervrije drop van Klene, zodat u zeker weet dat u niet teveel suiker binnen zal krijgen. Het logo van het keurmerk is gemakkelijk te herkennen en ook op de verpakking zelf staat duidelijk dat er geen suiker in zit.

Diverse smaakvarianten beschikbaar

Uiteraard zijn er verschillende smaken en varianten van de suikervrije drop van Klene beschikbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Ovaaltjes, de Muntdrop of de Zonnetjes? Het zijn stuk voor stuk heerlijke varianten, waar we op diverse momenten op de dag echt even van kunnen genieten. Kies voor de Fruitmunten, de Dropgums of de Gemengde drop zonder suiker, zodat u en uw kinderen niet teveel energie binnen krijgen. Wel lekker snoepen van de suikervrije drop van Klene, maar aan de andere kant niet uw tanden aantasten of langzaam steeds een beetje dikker worden, het is mogelijk!