Slimpie Snoep

Slimpie bestaat sinds 2001 en heeft zich sindsdien toegelegd op de verkoop van suikervrije producten zoals Slimpie limonade en de suikervrije snoep natuurlijk. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om er 7 verschillende smaken Slimpie limonade te kopen, die uiteraard volgens dezelfde filosofie worden gemaakt. Slimpie is inmiddels een bekend en gewaardeerd merk voor snoep en andere veelal zoete producten geworden, waardoor het assortiment de laatste jaren flink is gegroeid. Waar het ooit begon met 3 smaken siroop is er nu ook snoep aan het assortiment toegevoegd en heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om waterijsjes en drinks aan te schaffen.

Slimpie zorgt er met het suikervrije snoep graag voor dat u en uw kinderen op een meer verantwoorde manier kunnen snoepen. Het zijn niet langer de suikers die roet in het eten gooien en er bijvoorbeeld voor zorgen dat het gebit het zwaar te verduren krijgt.

Geen suiker en minder calorie├źn

Bij Slimpie voegt men geen suiker toe aan het snoepgoed, waardoor we kunnen spreken van suikervrij snoep. Als Slimpie stelt dat er geen suiker aanwezig is, betekent dat ook daadwerkelijk 0% suiker, waardoor u hier volledig vanuit kunt gaan. Bovendien verwerkt men zo min mogelijk calorie├źn in de verschillende vormen van snoep. Dit leidt ertoe dat u en uw kinderen minder snel aan zullen komen en op een verantwoorde manier kunnen snoepen. Het blijft verstandig om dit met mate te doen, maar het suikervrije snoep is in ieder geval veel minder schadelijk dan de reguliere varianten.

Gummies, lollies en spekkies

U kiest bij Slimpie uit een uitgebreid assortiment snoep, aangezien u 3 verschillende soorten aan kunt schaffen. Zowel de gummies, de lollies als de spekkies behoren tot het suikervrije snoep en zorgen er daarmee voor dat u op een verantwoorde manier toch een lekker tussendoortje kunt nemen. Houd u van gummies, of zijn uw kinderen dol op lollies die ze krijgen wanneer ze iets goed hebben gedaan? Geef ze de gezonde alternatieven voor het reguliere snoep. Met het suikervrije snoep in de vorm van spekkies genieten ze van de heerlijke smaak, maar krijgen ze aan de andere kant niet teveel suiker binnen.

Gewoon in de supermarkt

Uiteraard is het suikervrije snoep van Slimpie gewoon in de supermarkt verkrijgbaar, waardoor het ook bij u in de buurt te vinden is. Slimpie ligt in 90% van de supermarkten, gewoon tussen het andere snoep waar wel suiker in zit. Men heeft helaas nog geen eigen plaats weten te verwerven, maar dit zorgt er aan de andere kant voor dat uw kinderen het verschil wellicht niet eens zullen merken. Ze kiezen voor de heerlijke spekkies, lollies en gummies en u weet in ieder geval zeker dat zij het suikervrije snoep innemen, wat behoorlijk meer verantwoord is dan de alternatieven.

Klik hier voor meer informatie Over Slimpie