Over slimpie

Slimpie is sinds 2001 actief met de verkoop van suikervrije en aanverwante producten, zoals Slimpie limonade. Na de start in 2001 werden er al vrij snel drie verschillende smaken siroop op de markt gebracht. Sinds de begin periode is er veel veranderd rondom het bedrijf en het assortiment. De wil om nieuwe suikervrije producten te produceren liep als een rode draad door het bedrijf. Met de verantwoorde en suikervrije producten probeert Slimpie bij te dragen aan een gezonde voeding en levensstijl.

Slimpie staat er inmiddels om bekend om een gerespecteerd en suikervij merk te zijn met een oog voor kwalitatieve producten. Het assortiment van Slimpie herbergt hedendaags drie soorten snoep, zeven verschillende smaken siroop, waterijsjes en drinkpakjes. Slimpie is op dit moment in het grootste gedeelte van de supermarkten te verkijgen. Met een percentage van 90% is Slimpie vertegenwoordigd bij de verscheidene supermarkten in het land. Dit is de uitkomst van een jarenlange ontwikkeling en bijdrage aan suikervrije producten voor een gezondere levensstijl.

De Slimpie Missie

Het is gebleken dat veel mensen onopgemerkt een hoop suiker binnen krijgen via de verscheidene dranken en voeding. Dit zorgt in combinatie met te weinig beweging voor een groter gezondheidsrisico. Het gevolg is uiteindelijk dat mensen zowel lichamelijke als mentale klachten kunnen ondervinden. Slimpie probeert daarom op een gezonde en duurzame manier een bijdrage te leveren aan de gezondheid van de mens. Daarnaast is het van belang voor de consument naast de reguliere producten ook een keuze te kunnen maken uit suikervrije producten.

Slimpie is continu bezig met een zoektocht naar nieuwe en innovatie producten die gangbaar zijn binnen het suikervrije assortiment. De missie van het bedrijf is daarom herkenbaar en gericht op het ontwikkelen en produceren van suikervrije en-/of verantwoorde producten. De kunst is uiteindelijk om deze suikervrije producten net zo lekker en-/of lekkerder te laten smaken als de reguliere producten. Op deze manier kan Slimpie voldoen aan de wensen en behoeften van de klant.

Producten van Slimpie

Slimpie is de afgelopen jaren een herkenbaar en vertrouwd product geworden binnen het suikervrije assortiment. Dit blijkt ook wel uit de zeven verschillende smaken Slimpie Limonade die het bedrijf inmiddels geintroduceerd heeft. Kenmerkend is dat deze siropen te verkrijgen zijn in zowel grootverpakkingen als handige flessen. Naast de eerder vernoemde limonade zijn er ook waterpakjes, snoep en handige drinkpakjes verkrijgbaar. Vanwege het suikervrije karakter van Slimpie is het daarom ook een verstandige en verantwoorde keuze van de afnemer.